PARKIES. Belle Perez brengt haar lach tot bij het publiek

PARKIES. Belle Perez brengt haar lach tot bij het publiek

Foto: rr

Blankenberge - Een dame als Belle Perez is met haar Spaans bloed warmere temperaturen gewoon dan wat het weer deze zomer al te bieden had. Geen zomerse hitte maar voor warmte bij haar publiek kan ze wel zorgen.

Op woensdag 9 augustus staat ze op het podium van ENGIE Parkies te Blankenberge. Toeval of niet, in de week dat ook Radio 2 Zomerhit doorgaat in de badstad. De artieste won vanaf 2002 vijf keer op rij de trofee.

Na meer dan vijftien jaar op het podium voelt ze zich dankzij haar jonge moederschap gelukkiger dan ooit en dat zal haar publiek geweten hebben. Haar hart ligt bij live performen en met de rugzak vol hits als 'Enamorada', 'El Mundo Bailando', 'Que Viva la Vida' maar ook het fragiele 'Hijo de la Luna' zal ze deze zomer de Vlaamse podia bestormen.

Belle staat garant voor een klassevol feestje waarbij een mix van eigen songs met haar favoriete covers ervoor zorgen dat niemand kan blijven stilstaan: een echte Fiesta Tropical staat je dus te wachten.

Wat, waar en hoe?

Voor drank en spijs kan je al vanaf 18.30 uur terecht in Park De Craene. Het optreden start omstreeks 20.15 uur. Kassa's blijven open tot 22.45 uur. Vergeet niet: op Parkies zijn bonnetjes goedkoper als je elektronisch betaalt. Voordien je kaart opladen kan met de Payconiq-app. De laatste snack en de laatste pint wordt geserveerd om 23.15 uur.

Volgende week is het alweer de voorlaatste Parkiesavond. Wie dan de avond geslaagd maakt, lees je hier.

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio