Günther Neefs zingt op verzoek

Günther Neefs zingt op verzoek

Foto: rr

Blankenberge - Het cultuurseizoen openen gebeurt feestelijk met de warmste stem van Vlaanderen. Op vrijdag 22 september brengt Günther Neefs tijdloze ballads en classics naar de kust. En wij mogen er een duoticket voor weggeven!

De artiest wordt bijgestaand door zijn Special Request Band die is samengesteld volgens de swingbandtraditie: een schitterende trompet, een krachtige trombone, een swingende sax en een stomende ritmesectie. Absolute topmuzikanten die ervoor zorgen dat jouw speciale verzoekjes terug tot leven komen, met nummers van Richie tot Sinatra.

Günther Neefs effent het pad en laat zijn diepe stem de boventoon voeren. Tijdens de voorstelling worden de verzoekjes van bekend Vlaanderen, alsook van het publiek vol passie en overgave gebracht. Zowel collega-muzikanten als Günthers vrieden uit de wereld van de televisie, de sport en de literatuur delen hun nummers.

De voorstelling vangt aan omstreeks 20 uur in de Saveryszaal van het CC Casino. Ticketprijs bedraagt 12,50 euro. Abonnees en jong volk (- 26 jr) kan genieten van een voordeeltarief.

Reserveren kan in de nieuwe dienst Toerisme, gelegen Hoogstraat 2. De cultuurdienst blijft telefonisch bereikbaar op het nummer 050/63.66.00 of via mail naar cultuur@blankenberge.be.

Win een duoticket

Jammer! Het duoticket is helaas al de deur uit. Erik Vancoillie uit Oostkamp is de gelukkige winnaar. De man werd persoonlijk gecontacteerd. Hou zeker onze gemeentesite in de gaten voor nieuwe wedstrijden.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio