Opbrengst gaat integraal naar de jeugd

Top-dj op affiche Bal van de Burgemeester en Schepenen

Top-dj op affiche Bal van de Burgemeester en Schepenen

Foto: rr

Blankenberge - Op 2 december wordt het CC Casino opnieuw decor voor het jaarlijks bal van het college. Voor deze editie wordt de draaitafel onder andere bemand door Robert Abigail.

De dj gekend van zijn hit 'Mojito Song' uit 2008 wordt die avond vervoegd door dj Olivier Lemaire en Studio Soul Sacrifice. De opbrengst gaat zoals jaarlijks integraal naar het goede doel. Dit jaar mogen jeugdverenigingen een steuntje in de rug verwachten: Jeugdhuis De Leute, Scouts & Gidsen Vlaanderen Zannekin Blauwvoet, KSA Scarphoutstede, Chiro Bloemkine en Sea Scouts Blankenberge.

Eerder verklapte men al in stadsmagazine Info Blankenberge dat er die avond een tipje van de sluier van de nieuwe huisstijl en de nieuwe stadswebsite zou worden gelicht. Deuren van de Saveryszaal openen op 22.30 uur. Stadskledij in zwart en wit is de dresscode van de avond.

Een ticket in voorverkoop kost 9 euro. Die kan je aankopen in het Infopunt Toerisme, gelegen Hoogstraat 2 of reserveren kan ook via overschrijving op het bankrekening BE75 0961 3046 8051 van het Sociaal Fonds van de Burgemeester met vermelding 'Bal van de burgemeester en schepenen'. Aan de deur betaal je 10 euro.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio