Jonge carnavalsbende brengt wereldband terug: "We hopen een breder publiek te kunnen aanspreken"

Jonge carnavalsbende brengt wereldband terug: "We hopen een breder publiek te kunnen aanspreken"

Foto: jwi

Blankenberge - De Scherpe Kleppers, een jonge carnavalsgroepering pakt op zaterdag 11 januari 2020 het Kusttheater 't Colisée in voor hun eerste bal. Daarvoor laten ze een grootse naam met wereldhits opdraven.

"In april werd de vereniging voorgesteld en enkele maanden later telt het ledenbestand al 37 carnavalisten. "Het enthousiasme, de motivatie en bovenal ons doel heeft er bij het naar voren stappen ervoor gezorgd dat we tal van leden én sponsors vergaard. Dat heeft voor een financiële boost gezorgd waarmee we straks een bijzonder sfeervolle avond willen aanbieden aan buitenstaanders met een optreden van The Gibson Brothers als kers op de taart", zegt voorzitter Francis Daems.

Chris, Patrick en Alex Gibson waren in 2017 nog hoofdact van de zomershow van revuetempel Het Witte Paard. Op zaterdag 11 januari 2020 keren de broers dus nog eens terug naar het Kusttheater 't Colisée voor de Nacht van de Kleppers met hits als 'Non-stop dance', 'Que sera mi vida' en 'Cuba'.

"Het wordt dus geen carnavalsbal zoals een ander. Met genres disco en salsa spreken we een geheel ander publiek aan dan de vele carnavalisten. Naast nog meer ambiance van de Heistse DJ Torres en onze eigen DJ Cissen mogen de aanwezigen zich nog aan randactiviteiten verwachten: het Rad van de Shotjes, een Martini Bar en de Balloon Throw", vervolledigt ondervoorzitter Michael Deklerck. "Bovenal, wie kan een wereldartiest van dichtbij beleven voor maar zes euro ingang?"

Kaarten voor de Nacht van de Kleppers zijn verkrijgbaar in café 't Kapiteintje, brasserie Terminus, Kali Bar en de Infopunt Toerisme van de stad. Aan de deur betaal je 8 euro inkom.

 

 
Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio