'De ontlading was groots tijdens de bekendmaking'

L’apereau wint tweede jaar op rij beste cocktail-/winebar

L’apereau wint tweede jaar op rij beste cocktail-/winebar

Dries Botty en Jeroen Van Hecke laten graag hun prijs zien. Deze is ook in de zaak te bewonderen. Foto: © Jason Wittevrongel

Blankenberge - L’apereau, cocktailbar gelegen in De Smet de Naeyerlaan heeft voor het tweede jaar op rij de prijs voor beste cocktail-/winebar van België in de wacht kunnen slepen tijdens de Horeca-awards.

Net zoals vorig jaar nam L'apereau deel aan de Horeca-awards onder de categorie beste cocktail-/winebar uit België.

Allereerst kwam een jury incognito langs in de zaak. Zo werd kwaliteit, service en meer beoordeeld naar wat volgens hen noodzakelijk is in zo’n type zaak. Na een positief bericht dat L’apereau hiervoor geslaagd was, moest het gehele team zich gaan verdedigen voor een jury. Dit hield in dat ze aan de hand van materiaal, beelden, uitleg, etc. het concept en de zaak moesten verdedigen. Zo werd er duidelijk gemaakt waarom L'apereau zou moeten winnen en waarom de mensen de zaak zouden moeten bezoeken.

'Na deze twee opdrachten moest het team op 30 januari naar Genk, waar we overdag de zaak vertegenwoordigde op een beurs. Bezoekers werden verwend met een overheerlijke cock- en mocktail, nvdr. cocktails met niet-alcoholische dranken.', vertelt Dries Botty.

Diezelfde avond was er het grote gala waar het team zich ten goede deed aan lekkere wijnen, smakelijk eten en een spetterende show. Tijdens de uitreiking zat het team op het puntje van de stoel. Na de bekendmaking voor de prijs voor beste cocktail-/winebar voor cocktailbar L'apereau uit Blankenberge was, was de ontlading groots en ging het gehele team de prijs en de felicitaties in ontvangst nemen. De geslaagde avond werd daarna nog meer bezegeld wanneer L’apereau ook bij de laatste drie van het ambassadeurschap.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio