Actie naar aanleiding van de Vlaams-nationale feestdag

Vlaams Belang bedankt iedereen die de Vlaamse Leeuwenvlag buiten hangt

Vlaams Belang bedankt iedereen die de Vlaamse Leeuwenvlag buiten hangt

Foto: © vlaams belang blankenberge

Blankenberge - Ter gelegenheid van onze Vlaams-nationale feestdag op woensdag 11 juli 2012 voert het Vlaams Belang Blankenberge actie; iedereen die in Blankenberge zijn Vlaamse Leeuwenvlag op die dag zichtbaar uithangt krijgt van de mandatarissen & militanten van het Vlaams Belang Blankenberge een flesje "Vlaamsche Leeuw" en een sleutelhanger aangeboden.

Ook wie die dag niet thuis is en toch een Vlaamse Leeuwenvlag heeft uithangen, krijgt een briefje in de bus met de mogelijkheid het pakket voor 15/7 af te halen in Restaurant ‘t Craeyenest.

Met deze actie wil het Vlaams Belang, dé Vlaamse onafhankelijkheidspartij, zijn waardering uitdrukken voor iedereen in Blankenberge die op deze Vlaams-nationale feestdag zich nadrukkelijk uit als Vlaming.

Wie trouwens nog geen Vlaamse Leeuwenvlag heeft, kan zich een gratis exemplaar aanschaffen in Restaurant ‘t Craeyenest, De Smet de Naeyerlaan 13 te 8370 Blankenberge of via tanguy.veys@skynet.be.

Wie tot slot morgen een Vlaamse Leeuwenvlag in Blankenberge ziet hangen, laat het dan gerust weten via het telefoonnummer 0477/36.52.34. Iedereen lust tenslotte wel een extra biertje…

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio