Miniemen Dosko kampioen

Miniemen van Dosko kampioen Foto: Jeanny Wouters

Baarle-Hertog - Vorige week speelden zij hun kampioenswedstrijd, maar omdat het een uitwedstrijd was werd het eren van de kampioenen uitgesteld tot deze zondag. Met 4-1 wonnen de Miniemen van Dosko van de ploeg van Vosselaar. Volgende week moeten zij hun laatste wedstrijd spelen, maar kampioen zijn ze al dit seizoen.

 Er hing een feestelijke sfeer op het sportcomplex van Dosko deze zondag. De Miniemen, de jongens van 10-12 jaar, speelden vol enthousiasme hun wedstrijd en wonnen overtuigend. Zoals zij dat dit seizoen al zovele malen deden. Het leverde hun de kampioenstitel op!

Bloemen en bekers

Na de wedstrijd werden de spelers op het hoofdveld toegesproken door voorzitter Ad Haneveer. Hij vroeg hen om een applaus voor hun ouders, die hen altijd steunden en stimuleerden. Daarna applaudiseerden de ouders en andere supporters voor dit kampioensteam. Er waren cadeautjes van de sponsor, bekers en snoepzakken, bloemen en een mooie groene sweater voor iedereen. 

Foto's

Daarna werden er foto's gemaakt van Anton, Arne, Jente, Martijn, Niels, Thomas, Wouter, Yorben, Tim, Anton, Michiel, Kada, Dries en Steven met hun trainer Bart, delegé Roger en de voorzitter van Dosko. Voor de afwezige Dorian werd een speciale foto gemaakt met een lege plek waar hij later in gephotoshopt kan worden...

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio