Tsjikatilo wint eerste editie van Racing Ramones Quiz

Tsjikatilo wint eerste editie van Racing Ramones Quiz

Foto: Racing Ramones

Dilbeek - De eerste editie van de Racing Ramones Quiz werd vrijdagavond met glans gewonnen door Tsjikatilo. De Ramones kijken met een zeer tevreden gevoel terug op hun eerste quizavontuur en sluiten niet uit dat er volgend jaar een tweede editie komt.

Er heerste vrijdagavond een gezellige drukte in het Solleveld in Sint-Martens-Bodegem. Maar liefst 35 ploegen, in totaal goed voor 140 deelnemers, schreven zich in voor de eerste editie van de quiz van de Racing Ramones, een zaalvoetbalploegje dat al enkele jaren in de Roosdaalse Belleheide-competitie speelt.

Acht quizronden en enkele originele tafelvragen later trokken de vier mannen van Tsjikatilo aan het langste einde. Hét werd tweede en Tonijn met Pruimen haalde de derde plaats. De Ramones hadden wel voor elk van de 35 ploegen een prijs voorzien. Vier jongens van Chiro Bodegem gingen met een extra prijs lopen, zij aten over de hele avond het meeste bitter- en kaasballetjes.

Langs deze weg willen de Ramones alle ploegen en vrijwilligers nog eens bedanken. Of er volgend jaar een tweede Racing Ramones Quiz komt, zal binnenkort besproken worden.
 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio