Warre Borgmans stelt favoriete boeken voor

Warre Borgmans stelt favoriete boeken voor

De stemmen van onder meer Nathalie Meskens en Warre Borgmans zijn te horen. gbr, km Foto: © Gary BREYSSEM

Dilbeek - In het kader van 'Artiest Geboekt' is komende zondag acteur Warre Borgmans te gast in bibliotheek De Wolfsput. Hij wordt er geïnterviewd over de zeven boeken die zijn leven hebben gekleurd.

Sinds enkele jaren slaan bibliotheken en de cultuur- en gemeenschapscentra uit regio Pajottenland & Zennevallei slaan de handen in elkaar om boeken en literatuur extra in de kijker te zetten.

Omdat artiesten vaak zeer belezen zijn, kunnen ze een uitgelezen bron zijn van inspiratie voor wie op zoek is naar een goed boek. Vanuit dat idee werden in het programma 'Artiest Geboekt' artiesten van uiteenlopende pluimage in bibliotheken uitgenodigd om er met journalist Urbaan De Becker over huin lievelingsboeken te praten.

De Wolfsput doet voor het eerst mee en krijgt met Warre Borgmans al meteen een grote naam over de vloer. Voor het interview, wordt u een lekker ontbijt met bubbels aangeboden.

Artiest Geboekt met Warre Borgmans begint om 10.30 uur in De Wolfsput. Inschrijven is nodig en kan via 02.451 69 75, info@wolfsput.be of aan de balie in de bib. U betaalt 5 euro (ontbijt met bubbels inbegrepen), of u mag gratis binnen op vertoon van een toegangskaart voor de voorstelling van Warre Borgmans op 6 mei in Westrand.
 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio