5 jaar Cafeest! Henry Verougstraete van Viteux aan het woord

5 jaar Cafeest! Henry Verougstraete van Viteux aan het woord

Foto: Henry Verougstraete

De Pinte - Het komende weekend gaat de vijfde editie van Cafeest De Pinte van start. Op zaterdagavond en zondag kan iedereen gratis komen genieten van tal van optredens in het kasteelpark Viteux. In de aanloop naar Cafeest vroegen we de organisatoren alvast naar hun hoogtepunt van de voorbije jaren en naar de aanrader van dit jaar.

 Op zaterdag 18 en zondag 19 mei gaat in De Pinte reeds voor de vijfde maal 'Cafeest' van start. Een gratis muziekfestival dat doorgaat in het kasteelpark Viteux. Het initiatief wordt genomen door cafe Bar-on, cafe 't Zwart Schaap,cafe Bora Bora, snack mmMidi en restaurant Viteux (restaurant/feestzaal) in samenwerking met gemeente De Pinte. Vandaag vroegen wij Henry Verougstraete van kasteel Viteux naar zijn beste herinnering en naar zijn aanrader voor dit jaar. 

Aan welk optreden van de voorbije edities houdt u de beste herinnering over? Het 1e jaar met het optreden van Lady Linn / Afsluitfuif met Dirk Stoops.

Naar welk optreden kijkt u dit jaar het meeste uit? Cookies & Cream ( super ambiance verzekerd!)

Hoe ziet u Cafeest de komende vijf jaar verder evolueren? We willen het niet te groot maken, het is een familiefestival en dat mag ook zo blijven. We willen het graag gezellig houden.
Het moet ook gratis blijven (geen inkom), we overleven bij wijze van sponsoring en dit wordt allicht de grootste uitdaging voor de volgende 5 jaar.

Alle informatie over Cafeest kan u vinden op de site

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio