Ready-to-Run & Ready-to-Golf

Ready-to-Run & Ready-to-Golf

Foto: IF

Kraainem - Wenst u werk te maken van uw conditie? Staat ‘sport’ op uw lijstje met goede voornemens voor het nieuwe jaar? Dan kunt u deelnemen aan een sessie golfen of joggen. De gemeente heeft alvast twee programma’s uitgewerkt waarbij u in 6 initiatielessen kunt leren golfen of waarbij u in 12 weken klaargestoomd wordt om probleemloos 5 kilometer te joggen.


Met Ready-to-Golf krijg je de gelegenheid om het golfen onder de knie te krijgen gedurende 6 initiatielessen, gegeven door een professionele golfleraar. De lessen gaan door in het Golf-life-center te Sterrebeek, 1 keer per week gedurende 1 uur. Je betaalt 60 euro voor 6 lessen, materiaal inbegrepen. De sessies beginnen op 5 maart en eindigen 13 april.
Er worden 2 sessies Ready-to-Golf voorzien: elke woensdag van 18u tot 19u of elke zondag van 18u tot 19u.

Ready-to-Run richt zich dan weer op onervaren joggers. De lessen zijn zo opgebouwd dat je in 12 weken klaargestoomd wordt om 5 kilometer te kunnen lopen. Mannen, vrouwen, jong en oud, iedereen is welkom.
Ready-to-Run start op 5 maart 2014. De lessen gaan door op maandag, woensdag en zaterdag, telkens van 18u30 tot 19u. Op woensdag wordt er op de atletiekpiste van Sint-Pieters-Woluwe getraind.
De kostprijs voor de 12 trainingsweken bedraagt 20,00 Euro.

Meer info en inschrijvingen: Stéphanie Ponthieu – Tel: 02/719.20.59 of mail naar info@kraainem.be.
 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio