Oot kwisien in GC 't Kwadrant

Foto: © 2010 Kristel Jappens

Machelen - Als afsluiter van 'de Week van de Smaak' kon je zaterdag in het GC 't Kwadrant gratis naar Oot kwisien literair' gaan kijken. Een theatrale mix van humor, trivia, geschiedenis en (smaak)cultuur dat werd gebracht door Vitalski en Bart Van Loo.

Dat het een aparte voorstelling werd, kan cultuurfunctionaris Annick Fragala bevestigen. Op een zeer eigenzinnige, grappige en orginele manier een stukje literair en culturele geschiedenis leren is op zich al apart en dat allemaal in Machelen is gewoon een fijne afsluiter van deze week, vertelde ze achteraf.
Met de keuze van deze voorstelling werd weer bewezen dat de Cultuurdienst een duidelijk vernieuwende koers aan het varen is. In de zomer de groep 'Sweet Coffee' op een Machels podium plaatsen en dan zaterdagavond deze heren. Het doet de cultuurliefhebbers in onze gemeente alleen maar deugd.
Allen jammer dat nog niet iedereen zijn weg weet te vinden naar het GC 't Kwadrant, maar hoop doet leven. Ondergetekende kan enkel maar bevestigen dat de afwezigen wederom ongelijk hadden.

Bekijk hier het fotoverslag

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio