Tweede Rupelrockrally zoekt muzikaal talent

Until Broadway Foto: if

Rumst - Voor de tweede editie van de Rupelrockrally slaan het Boomse cultuurcentrum De Steiger en Kandarock?! opnieuw de handen in elkaar. Wie volgt Dapoerka, de winnaar van vorig jaar, en Until Broadway, de winnaar van de publieksprijs, op?

De Nielse rockband Until Broadway, die de publieksprijs van de eerste Rupelrockrally won, heeft net een eerste single Get Up en een leuke bijhorende videoclip uit.

De wedstrijd staat ook nu open voor alle muziekgenres: van rock tot hip-hop en funk. Een professionele demojury zal uit alle inzendingen vijf finalisten selecteren. Die worden begin februari bekendgemaakt en nemen het tegen elkaar op in de finale op 10 maart 2012. In de finale kiest de jury een winnaar die naar huis gaat met eeuwige roem en een mooie prijzenpot.

De winnaars mogen optreden op de drie grote festivals in de Rupelstreek: Casa Blanca, Kandarock?! en Ja'Live. Bovendien krijgen de winnaars drie maanden gratis repetitietijd, een professionele fotoshoot bij Joris Bulckens, de huisfotograaf van Studio Brussel, én twee dagen studiotijd bij Rockstar Recordings. Ook de winnaar van de publieksprijs wint twee optredens.

Wie in zijn vrije tijd bezig is met muziek of in een groep speelt, in de Rupelstreek (Boom, Rumst, Niel, Schelle, Hemiksem) of omgeving woont en altijd al gedroomd heeft om de grote podia te veroveren kan zich nog tot 25 januari inschrijven voor de tweede editie van de Rupelrockrally, via www.desteigerboom.be.

 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio