LDD wil met een nieuwe wind het roer omgooien

LDD wil met een nieuwe wind het roer omgooien

Jo Goovaerts trekt de Willebroekse LDD-lijst Foto: if

Willebroek - LDD gaat in Willebroek naar de gemeenteraadsverkiezingen met de slagzin 'Luisteren, denken, doen'. Gemeenteraadslid Jo Goovaerts trekt de lijst.

'Het is hoog tijd voor een nieuwe wind, waarbij het roer op een aantal vlakken drastisch wordt omgegooid. Voor beginnen te denken over wat we beter zouden kunnen doen, wil LDD eerst luisteren. Alleen zo kunnen we de juiste beslissingen nemen. Alleen zo is goed bestuur mogelijk', zegt gemeenteraadslid en lijsttrekker Jo Goovaerts.

'We zeggen niet dat er de voorbije vijf jaar niets goeds is verwezenlijkt. Maar er zijn op te veel beleidsvlakken verkeerde keuzes gemaakt', meent Goovaerts.

LDD wil de leegstand bij de sociale huisvestingsmaatschappij wegwerken. De partij wil ook werken aan een gezond en transparant financieel beleid. Pestbelastingen, als eerste die op drijfkracht, moeten worden afgeschaft. LDD wil ook meer respect voor de deelgemeenten en hun eigenheid. De partij pleit ook voor het actief opsporen en in kaart brengen van nog niet gesaneerde asbeststorten. Om alle vroegere asbeststorten volledig en veilig te kunnen saneren.

Een nieuwe naam op de lijst is Brigitte Saelens uit Tisselt. Binnenkort zal LDD een aantal nieuwe kandidaten bekend maken.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio