Celebs

Véronique De Kock opent pop-upwinkel: blikvanger is een witte Porsche

Véronique De Kock opent een tweede winkel. Foto: kma

Zandhoven / Malle / Schilde - Veronique De Kock opende naast haar zaak in Schilde zaterdag nog een tweede kledingwinkel in meubelzaak Top Interieur in Massenhoven. Blikvanger is een witte Porsche cabrio 911.

Vrijdagavond was er een openingsfeestje met vrienden, leveranciers en klanten. In september 2015 opende ze op de Turnhoutsebaan in Schilde al haar eerste kledingwinkel `1995 By Véronique De Kock’. Je kan er terecht voor een uitgebreide collectie, gaande van jassen over jeansbroeken tot schoenen en galajurken. In Massenhoven vind je naast de kleding en schoenen nog accessoires zoals juweeljes en zelfs brillen van optiek Frits Van Den Bosch uit Deurne. Er hangt niet alleen uitgaanskleding, maar ook casualkleding zoals joggings. De Kock koopt de collectie zelf in, zegt ze.

“Ik was al langer op zoek naar een locatie voor een pop-upwinkel”, vertelt ze. “Ik woon in de buurt en ken de eigenaars van Top Interieur privé. We komen geregeld in de Rooftop eten en ik kocht ook al meubelen voor mijn kinderen en voor mijn keuken hier. Pieter Sintobin stelde zelf voor om de pop-up hier in Top Interieur te doen vlak naast Rooftop op de tweede verdieping. Het is super. Je kunt komen winkelen, maar ook een pannenkoek eten. Voor de kinderen is er een indoorspeeltuin. We beschikken over 120 vierkante meter. Voorlopig blijft de winkel hier zeker vier maanden. Daarna volgt een evaluatie.”

De ruit van de speeltuin bevindt zich vlak achter de toonbank. Je hoort gedempt gejoel. "O, maar dat stoort mij helemaal niet. Ik ben dat gewend van thuis."

1995 By Véronique De Kock in Schilde blijft ook zeker bestaan. “Nu met de opstart ga ik hier zelf wel meer in Massenhoven dan in Schilde aanwezig zijn.”

De winkel van De Kock volgt in Massenhoven de openingsuren van Top Interieur en is dus ook zondagnamiddag open van 13 tot 18u.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees