Termont geeft startschot stickeractie Rode Kruis-Gent

Gent - Deze middag is het officiële startschot gegeven voor de stickeractie van het Rode Kruis-Gent. Burgemeester Daniël Termont kocht de symbolische eerste sticker ten voordele van de plaatselijke hulpacties. De campagne loopt van 26 april tot en met 10 mei.

Vrijwilligers van het Rode Kruis-Gent zullen de komende 14 dagen postvatten aan de stations, de grootwarenhuizen en de belangrijke kruispunten in de Gent. Burgemeester Daniël Termont mocht de campagne inluiden met de aankoop van de eerste sticker.

Dit jaar luidt de campagne 'Afspraak aan het kruispunt!' en figureert BV Jelle Cleymans als cartoon op de sticker van het Rode Kruis. Jelle is niet goed te zien op de affiche, maar dat was de bedoeling. Volgens het Rode Kruis werken hun vrijwilligers ook op de achtergrond, maar toch zijn ze aanwezig.

Het Rode Kruis zal met de opbrengt hulpmateriaal aankopen en nieuwe vrijwilligers opleiden en bijscholen. Wie deze avond nog een sticker wil kan terecht aan de stations in Gent of aan enkele grootwarenhuizen in de stad. Andere Gentenaars zullen de komende 14 dagen het Rode Kruis aan het werk zien op andere plaatsen in Gent. Voor 5 euro kan u voor het Rode Kruis een grote hulp zijn.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio