Niet alleen Huize Walden zoekt enthousiastelingen

Groots vrijwilligersfeest

Malle - Zoals eerder aangekondigd, organiseren het gemeentebestuur en het sociaal huis van Malle op zondag 25 september een groot vrijwilligersfeest met voor iedereen een gratis Trappist. op de grote vrijwilligersbeurs stellen meer dan 40 verenigingen en organisaties op zoek naar vrijwilligers zich voor aan het grote publiek.

Eén van hen is vzw Huize Walden. Eerder deze week was daar een initiatie en demonstratie rolstoeldansen onder begeleiding van danslerares Leona Pellens van Dansprovant vzw. Er werd gedanst, zowel met elektrisch aangedreven of geduwde rolstoelen. Countrydansen, Latin-en standaarddansen en ook de nieuwste dansen zoals hiphop en salsa kwamen aan bod. Deelnemers en toeschouwers hebben genoten. Nadien werd er nog lang nagebabbeld met een drankje.

Dansvrijwilligers gevraagd
Zo hebben er heel wat bewoners zin gekregen om op regelmatige basis te dansen. Daarom zoekt Huize Walden enkele vrijwilligers die willen assisteren tijdens het dansen en/of chauffeurs om hen te vervoeren met de aangepaste wagen naar het Fort in Merksem waar de danslessen plaatsvinden. Wie zich hiervoor geroepen voelt neemt contact op met Greet Mertens 03 312 23 93 of greet.mertens@huizewalden.be.

Het vrijwilligersfeest ‘Dank u Malle’ vindt op 25 september plaats op het grasveld naast sporthal Berckhoven en in de refter van de gemeentelijke basisschool, Sint-Jozeflei 18 in Westmalle, van 13 -17 uur.

Op het programma staat onder meer de prijsuitreiking ‘Vrijwilliger van het jaar’ (14.30 uur), Malle trakteert mét Trappist (15 uur), massazumba-initiatie (15.30 uur), optreden Small Town Willy and the Fender Benders (16 uur) en doorlopend kinderanimatie: volksspelen, ballonnenplooien, grime en springkasteel.

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio