Rode Kruis Malle steunt Music for Life

Haarkappen voor het goede doel

© Rode Kruis Malle

© Music for Life

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

De actie Music For Life van Studio Brussel, waarbij een aantal presentatoren zich vanaf 17 december enkele dagen vrijwillig laten opsluiten in het Glazen Huis, hoeft nauwelijks nog voorgesteld. Nieuw dit jaar is dat het Glazen Huis niet op één locatie staat, maar in zeven dagen tijd vijf verschillende steden aandoet. Thema waarvoor massaal geld wordt ingezameld is diarree, jaarlijks verantwoordelijk voor de dood van 1,5 miljoen kinderen. Concreet werkt ‘Music For Life’ rond de situatie in Nepal.

Konnie Schreus

Ook dit jaar zijn er weer enkele creatieve acties in ons dorp. Zo organiseert ’t Kappershoekje in de Zandstraat, tegenover de Berckhovenstraat, op vrijdag 16 en zaterdag 17 december een benefiet. Kom er gezellig iets drinken, genieten van een live optreden of laat je haar een keertje doen.

Info over hulpprojectRode Kruis-Malle ondersteunt onder andere door er info over het hulpproject te hangen.Verder worden er nog vrijwilligers gezocht om in de jacuzzi plaats te nemen in ruil voor een gift aan de actie. Ter plaatse is omkleedruimte voorzien.MutsZoals elk jaar heeft Music For Life een nuttig en waardevol gadget waarmee iedereen voor een klein bedrag een grote bijdrage kan leveren aan de actie en tegelijkertijd zijn of haar solidariteit kan tonen met de problematiek. Het Rode Kruis verkoopt de Nepalese muts van MFL op bestelling (5 euro). Stuur een e-mail naar info@malle.rodekruis.be met vermelding van naam, adres en telefoonnummer en aantal mutsen. Bestellen kan tot 17 december. De bestelling kan je op 20 december afhalen in de Sint Jozeflei 6, 2390 Westmalle tussen 19 en 20 u. Betaal bij levering.

GeldinzamelingVerder werden er al een 30-tal muntjesboxen bij de handelaars geplaatst waarin je je gift kwijt kunt. Storten kan op rekeningnummer IBAN BE93 0000 0065 6667 van het Rode Kruis.

Meer info op deze site of op deze

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio