Gratis toegang voor Mallenaars

Photoflying Days en Fly-in 2012

Malle - Op vrijdag 17 tot zondag 19 augustus, tussen 8.30 u en 20 u, vindt op het vliegveld van Malle de tiende verjaardag van de Fly-in plaats, samen met de derde editie van de Photoflying Days. Dit is een uniek concept dat piloten en luchtvaartfotografen samenbrengt.

Het evenement werd voor de eerste keer georganiseerd in 2010 op het vliegveld van Malle en was meteen een schot in de roos; ondertussen zijn de Photoflying Days een ‘klassieker’ tussen de Europese luchtvaart evenementen.

 

Feestjaar
2012 is een echt feestjaar, met de tiende verjaardag van de Fly-in en de derde editie van de Photoflying Days. Om dit in gepaste stijl te vieren verwelkomen we opnieuw een record aantal warbirds en speciale vliegtuigen uit de tweede wereldoorlog, Korea en andere conflicten. Het is tientallen jaren geleden dat er nog zoveel historische vliegtuigen in België te bewonderen waren. Of wat dacht je van de P-51 Mustang, Hawker Hurricane, Skyraider, twee Grumman Avengers, B-25 Mitchell, T-6 Texan, DC-3 Dakota, Catalina vliegboot, Sikorsky S-38, T-28 Trojan en de P-38 Lightning?

Groen kader
Maar het evenement is dus géén airshow met acrobatische toeren. De bezoekers hebben echter de kans om de vele vliegtuigen in een prachtig groen kader te bekijken, en vaak heel dicht bij de actie. Het is makkelijk om een praatje te malen met de piloten of crews, heerlijk te kuieren langs de vele standjes en natuurlijk te genieten van het fantastische geluid van de ‘piston engine’ motoren.


Gratis voor buurtbewoners
De 4 burgemeesters van de omliggende gemeenten nodigen hun inwoners uit om deze feestelijke editie geheel GRATIS mee te maken. Breng daarom zeker je paspoort mee, er wordt streng gecontroleerd. Deze uitnodiging is enkel geldig voor inwoners van Malle, Zoersel, Lille en Wechelderzande.

Een normaal dagticket voor het evenement kost slecht €10
Een ‘2-dagen’ ticket kost €15
Het special ‘3-dagen’ ticket (enkel te koop op vrijdag) kost €20

Toegang voor kinderen tot 12 jaar is geheel gratis!

INFO
Uitgebreide informatie over de Photoflying Days 2012 is terug te vinden op de website


 

 

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio