Eerste winnaar Playground Kortrijk kiest exclusieve overnachting in TEXTURE

Kortrijk - De eerste winnaar van de app Playground Kortrijk, een urban-game dat de speler zijn of haar stad op een nieuwe manier laat ontdekken, heeft gekozen voor een overnachting in TEXTURE, het nieuwe vlasmuseum. De winnaar brengt dit weekend de nacht door op The Green Box, een nieuw bed van Ergodôme, afgewerkt in vlaslinnen. Ergodôme ontwikkelde dit bed speciaal voor deze overnachting in TEXTURE.

De matras en de box zijn gemaakt van 100 procent natuurlatex, wat voor een aangenaam slaapcomfort zorgt. Aan de buitenkant is het bed afgewerkt uit vlaslinnen, waardoor het mooi en tijdloos oogt.

Steven Coucke van Ergodôme: 'Bovendien is dit een Kortrijks streekproduct. Het bed werd volledig handmatig in het atelier in Kortrijk gemaakt. Ergodôme is al dertig jaar actief bezig met het produceren van slaapcomfort op basis van natuurlatex. Dit natuurproduct staat garant voor een gezonde én ergonomisch verantwoorde nachtrust. De winnaar mag zich dus aan heel zalige nacht én ochtend verwachten, want het koppel wordt ook op een champagne-ontbijt getrakteerd.'

De overnachting in Texture was een van 'experiences' die je kon winnen via de app. Alle experiences zijn bedacht en vormgegeven door de creatieve industrie van Kortrijk. Denk aan een modeontwerper die een gratis kledingadvies bij je thuis aanbiedt en de baas van de K in Kortrijk die een exclusieve nachtrondleiding geeft in K. De eerste winnaar koos dus voor de exclusieve overnachting in het bed van Ergodôme in een unieke omgeving. Je kan het spel nog tot 7 november meespelen.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio