Ziggy zingt in de kerk

Lo-Reninge - - Davidsfonds Reninge-Noordschote klinkt op vrijdagavond 29 januari om 20 uur in de Sint-Rictrudiskerk in Reninge op het nieuwe jaar. Ze doen dat met singer-songwriter Ziggy.

“We willen met het Davidsfonds het nieuwe jaar inzetten en het glas heffen samen met muzikaal talent. Voor die muziek zal Ziggy zorgen”, zegt voorzitter Frans Dekeirel.

Ziggy Venneman, een Aalstenaar die nu in Brugge woont, is al 27 jaar met muziek bezig. Op zijn veertiende trad hij voor het eerst op met covers van The Stooges, de band van Iggy Pop. Vandaag schrijft hij zijn eigen nummers en treedt hij regelmatig op in culturele centra. “Singer-songwriter Ziggy deed ook mee aan The Voice van Vlaanderen, waar hij een mooi parcours aflegde. Velen herinneren zich het duet met Mayken. Ziggy zal in de kerk van Reninge Nederlandstalige kleinkunst en Engelstalige liedjes brengen. Het wordt een intiem concert”, weet voorzitter Frans Dekeirel.

Kaarten voor het concert ‘Op de schoot met Ziggy’ kosten 7 euro in voorverkoop en 10 euro aan de deur. Leden van het Davidsfonds krijgen 2 euro korting. Reserveren kan bij Kelly Denuwelaere op het nummer 0494 70 18 58, kellydenuwelaere@hotmail.com of bij Leen Simoen op het nummer 057 40 08 77, leen_simoen@yahoo.com.

Ook op de Facebookpagina van het Davidsfonds Reninge-Noordschote vind je informatie.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio