Schepen wordt voorzitter van SK Wachtebeke

Schepen wordt voorzitter van SK Wachtebeke

Foto: *

Wachtebeke - Na het ontslag op 24 maart van Marc De Caluwé heeft SK Wachtebeke met Piet Penneman een nieuwe voorzitter. Verder wordt het bestuur uitgebreid met zes nieuwe leden en is er een volwaardige jeugdcel opgericht.

SK Wachtebeke werkt aan een nieuwe structuur van de club. Vorige week werd het bestuur met Tom De Fleurquin, Bart Creve, Marnix Seye, Raymond Tavernier, Dimitri Van Delsen en Piet Penneman uitgebreid, de Raad van Bestuur telt nu 13 leden. Penneman is in Wachtebeke vooral gekend als schepen voor Open-VLD en een voetbalgenieter.

In de komende weken zal aan het organogram verder vorm worden gegeven en zullen verantwoordelijkheden binnen de Raad van Bestuur worden verdeeld. De club hoopt tegen eind juni alles rond te hebben.

Chris De Bruyne wordt voorzitter van de nieuwe opgerichte jeugdcel, hij zal worden bijgestaan door Björn De Neve, de TVJO. De jeugdcel ondersteunt het hoofdbestuur bij de verdere uitwerking van het jeugdbeleid in functie van een kwalitatieve jeugdwerking.

Voor de start van de nieuwe competitie zal een algemene informatievergadering gegeven worden waarop de nieuwe structuur en de doelstellingen van SKW zullen worden voorgesteld.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio