Humor terug centraal op theaterwandeling

© kvp

Oud-leiders Chiro Zwevezele hebben terug een mooi pallet aan artiesten voor hun jaarlijkse theaterwandeling op zaterdag 27 augustus langs Zwevezelse straten en wegeltjes.

Kurt Van Eenooghe

Voor hun elfde editie op zaterdag 27 augustus gaan ze terug verder op het opgebouwde elan van de voorbije jaren. Een begeleide wandeling van een zevental kilometer langs wegeltjes en straten van Zwevezele. Er zijn een zestal stopplaatsen voorzien bij mensen thuis in een mooie tuin, een hoeve of een bedrijf, waar artiesten uit de theaterwereld een kleine opvoering brengen.” Door de voorgaande edities weten we welke theaterbureaus we moeten contacteren”, zegt Philip Gryspeert. “We konden al wat grotere namen vastleggen, Bert Gabriëls, Cirq’ulation Locale, voor sommige mensen van de organisatie komt een droom in vervulling. De boekingen van de artiesten ging redelijk vlot mede dat sommige theaterbureaus ons concept en succes van voorgaande jaren al kennen of van gehoord hadden, het is een bonte mengeling geworden van theater en muziek met de klemtoon op humor”.

De organisatie gebeurt in samenwerking met de Cultuurdienst van de gemeente Wingene en met start en aankomst is aan het cc de Wissel in Zwevezele. “ We hopen dat we terug diverse straten kunnen verkeersvrij maken wat wandelen veiliger en comfortabel maakt”. De avond wordt afgesloten met singer songwriter Mister John woonachtig Wingene.

Voorverkoop

Na het succes van vorig jaar wordt er terug een voorverkoop voormiddag gehouden in het cultuurcafé De Wissel. “Gezien de wandeling de laatste jaren telkens is uitverkocht en de voorverkoop zeer tijdsintensief is hebben we vorig jaar getest met een voorverkoopdag”, zegt Philip. “ In drie uur tijd gingen er maar liefst 300 kaarten de deur uit, dit jaar wordt dit weer herhaald op de eerste zaterdag van juli van 9 tot 12u. Ook hebben we alle kaarten op 10 euro gebracht en hoeven enkel aangekocht te worden vanaf het eerste leerjaar, peuters en kleuters kunnen gewoon mee wandelen, mede de moeilijke controle daarover hebben we de kinderkaarten afgeschaft”.

Voorverkoop : Zaterdag voormiddag 3 juli Cultuurcafe CC De Wissel, Tramstraat, Zwevezele of 0475-79.55.57.op andere dagen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus