Hofman-Cup: FC Assenede – KVC Nokeren/Kruishoutem 3-1

Assenede haalt het van Nokeren/Kruishoutem

Assenede haalt het van Nokeren/Kruishoutem

Foto: http://www.fc-assenede.be

Assenede - Na het 1-1 gelijkspel op de openingsspeeldag bij Bevere hield FC Assenede de drie punten aan de Kloosterstraat. Aan de rust stond het 2-1 en deze voorsprong werd niet meer uit handen gegeven.

FC Assenede: Giovanni Bonne, Kristof Speeckaert, Lennert Aerts, Jo Vercauter (46’ Dylan Verstraeten), Jarno Noteboom, Jelle De Muynck, Jeroen Van Dooren, Stijn Van Ryckeghem, Tom Maes (46’ Ignace Soetens), Lorenzo Lammens en Willem De Kock
Doelpunten: 18’ Maes 1-0, 23’ Van Ryckeghem 2-0, 27’ Van den Braambussche 2-1 en 72’ Verstraeten 3-1
Gele kaarten: Van Ryckeghem, De Wulf, Soetens en Van Ryckeghem
Rode kaart: 83’ Van Ryckeghem (tweemaal geel)
Scheidsrechter: Wesley Van der Vloedt

FC Assenede kwam nooit in de problemen tegen een ploeg uit de derde C-reeks. Via Maes en Van Ryckeghem kwam men nog voor halfweg de eerste helft op een dubbele voorsprong. De bezoekers gingen de lange bal dan maar gebruiken maar dit bracht enkel de aansluitingstreffer via Van den Braambussche.

Ook na de rust bleef Assenede de wedstrijd onder controle houden. De aan de rust ingevallen Verstraeten lukte achttien minuten voor affluiten het derde thuisdoelpunt. De wedstrijd eindigde nog met tien tegen tien spelers: bij de thuisploeg keek Van Ryckeghem na een tackle tegen een tweede gele kaart aan, de bezoekers hadden al hun vervangingen opgebruikt toen een speler wegens kwetsuur niet meer verder kon.

In de aansluitende strafschoppenreeks werd het 4-5 zodat de bezoekers toch nog de eer redden.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio