Voetbal beker van Oost-Vlaanderen: VC Nazareth/Eke – KVVK Bassevelde 2-1

Bassevelde onderuit bij Nazareth/Eke

Bassevelde onderuit bij Nazareth/Eke

Foto: www.kvvkbassevelde.be

Assenede - Op de derde speeldag in de Hofman-Cup verloor Bassevelde met het kleinste verschil bij Nazareth/Eke. Volgende week volgt de laatste speeldag, het weekend erna begint de competitie.

KVVK Bassevelde: Michiel De Pau, Jonas Maenhout, Nicolas Verleyen, Jarne Van Hecke (49’ Juanito Van Laere), Claudio Destaercke, Nick Van Kenhove (61’ Tim Van Speybroeck), Sander De Buck, Rutger Bauwens, Niels Hillaert, Matthias Schachinger en Laurenz Van Vooren
Doelpunten: 17’ Vervaeck 1-0, 48’ Van Laere 1-1 en 60’ Lampe 2-1
Gele kaarten: S.Thierie, N. Thierie, Bauwens en Coopman
Scheidsrechter: Jonathan Verthez

Voor de Klauwaarts uit Bassevelde was het een wedstrijd met twee gezichten. In de eerste helft bakten de geel/zwarten er weinig van en de 1-0 ruststand was dan ook gevleid.

Tijdens de rust probeerde coach Van Damme middels enkele wijzigingen het tij te doen keren. Bassevelde kwam dan ook op gelijke hoogte na een strafschop, wegens handspel, via Van Laere. Bassevelde raakte ook nog het doelhout maar in de omschakeling scoore Lampe voor de Nazareth/Eke de winning-goal.

Volgende zondag ontvangt Bassevelde om 16 uur Nokere/Kruishoutem op de laatste bekerspeeldag,  één zondag later begint de competitie in derde provinciale A, Bassevelde trekt dan naar Middelburg, mede-promovendus uit vierde provinciale.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio