Voetbal vierde provinciale A: SK Merelbeke - VC Boekhoute 0-5

Boekhoute haalt uit bij Merelbeke

Boekhoute haalt uit bij Merelbeke

Jarno Steyaert maakte het derde en vierde doelpunt van de namiddag Foto: Marc Van Hecke

Assenede - Op een nu al slecht bespeelbaar terrein pakte VC Boekhoute zijn tweede seizoensoverwinning. Merelbeke was een maatje te klein voor de rood/zwarten.

SK Merelbeke: Kim Van Delsen, Michael Debouvries, Peter Bonnaerens (82’ Davy Haegeman), Kim Van Weymeersch (73’ Jessie Van Den Bussche), Ilyace El Bouyagyaoui, Len Vertriest, Laurenzo Creve, Kurt De Pourck, Nick Schalck, Bismark Wilson, Burhan Balci (30’ Kevin Vanderschueren- 
VC Boekhoute: Joachim De Vriendt, Jarno Steyaert, Michiel Haeck, Angelo Verdegem, Dieter Hautekeete, Jens Colpaert, Jannick Van de Walle, Sven Degraeve (73’ Kevin Jodts), Elmo Neyt (57’ Ken Monstrey), Leander Schauvliege (78’ Carl Van De Velde), Thomas Van Hecke.
Doelpunten: 20’ Degraeve 0-1, 50’ Van De Walle 0-2, 55’ en 73’ Steyaert 0-3 en 0-4, 88’ Jodts 0-5.
Gele kaarten: Van Weymeersch en Vertriest.
Scheidsrechters: Bert Verbeke

Merelbeke kwam in de eerste helft amper in het spelbeeld voor, Degraeve opende na twintig minuten de score. Bezoekende doelman De Vriendt moest in de ganse wedstrijd twee keer tussenbeide komen.

Na de rust verlengde Van de Walle een hoekschop van Schauvliege via een verdedigend been voorbij Van Delsen en vijf minuten later maakte Steyaert met zijn eerste van de namiddag de 0-3. Een vrije trap van diezelfde Steyaert betekende de 0-4 en net voor affluiten werkte de ingevallen Jodts, in twee keer, een diepgestuurde bal van Van de Walle in doel.

Andere reeksoverwinningen waren er voor Donk, Avrasya Gent, Melle, Destelbergen, VV 9000 Gent en Ertvelde. Donk blijft met het maximum van 21 punten aan de leiding, Ertvelde volgt op twee punten, VV 9000 Gent staat vijf punten achter. Boekhoute staat op de achtste plaats met acht punten.

Volgende week ontvangt Boekhoute Oostakker dat 0-1 verloor tegen Ertvelde.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio