Voetbal vierde provinciale A: Telstar Melle – VC Boekhoute 1-0

Boekhoute verliest met kleinste verschil

Boekhoute verliest met kleinste verschil

Foto: www.vcboekhoute.be/

Assenede - Na twaalf op twaalf leed VCB zijn vijfde seizoensnederlaag. Op Melle, de zesde in de stand, viel het enige doelpunt in de slotfase. Ertvelde won zaterdag de topper tegen VV.9000 Gent en heeft nu twee punten voor op Donk.

Telstar Melle: Kjell Deboey, Tars Vanstraeseele, Leander Calcoen, Kevin Hennebert, Quinten Van De Wiele, Leon Dhaenens (55’ Olivier Moerman), Jeroen Van Hyfte (87’ Ischa Van Alboom), Fabrice Vanden Abeele, Nipat Thollebeek, Laurens Elias, Arne Tillieu.
VC Boekhoute: Joachim De Vriendt, Jarno Steyaert, Thomas Engels (68’ Kevin Jodts), Dieter Hautekeete, Jens Colpaert, Elmo Neyt, Sven Degraeve, Ken Monstrey, Thomas Van Hecke (75’ Carl Van De Velde), Leander Schauvliege, Arne Ryckaert.
Doelpunten: 83’ Tillieu via strafschop 1-0
Gele kaarten: Tillieu, Elias, Van Hyfte, De Vriendt, Thollebeek, Van Alboom
Scheidsrechter: Davy Thys

De genietbare wedstrijd ging goed over en weer. Beide ploegen kregen enkele halve kansen maar het vizier stond niet op scherp. Vijf minuten voor rusten kreeg Boekhoute een strafschop maar Steyaert miste.

Het beeld bleef ook na de rust hetzelfde. In de slotfase kreeg ook de thuisploeg een strafschop na een onoplettendheid in de bezoekende defensie, Tillieu kon wel De Vriendt verschalken.

In totaal vielen er 35 doelpunten in zeven wedstrijden: Ertvelde won met 4-0 van VV.9000 Gent, Donk won met 2-8 bij Poesele, Avrasya pakte Merelbeke in met 6-0, Heusden won met 3-0 van Oostakker en Dampoort won met 3-6 bij Muide. Ursel en Sint-Amandsberg deelden de punten.

Ertvelde blijft leider en heeft n twee punten voor op Donk, acht punten voor op VV.9000 Gent en tien punten voor op Boekhoute en Destelbergen, Melle volgt op elf punten.

Volgende zondag wordt met Heusden-Ursel de enige uitgestelde wedstrijd van de negentiende speeldag herspeeld, op 5 maart ontvangt Boekhoute Avrasya Gent.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio