Hein Vandenberghe voorzitter Tieltste bakkersbond

Hein Vandenberghe voorzitter Tieltste bakkersbond

Foto: kvp

Pittem - Banketbakker Hein Vandenberghe uit Egem is de nieuwe voorzitter van Tieltse bakkersbond. Hij ijvert voor een goede verstandshouding tussen de collega’s bakkers en voldoende informatie te verschaffen naar klanten toe in de regio zoals de verlofregelingen.

Sedert 2000 hanteerde Dirk De Ceuninck de voorzittershamer van de Tieltste bakkersbond. Hij was al een tijdje op zoek naar een opvolger mede hij al enkele jaren geen actieve bakker meer was.

“Ik vond de tijd rijp om de voorzittershamer over te nemen”, zegt kersverse voorzitter Hein. “ In tijden waarbij alle vereningingen het moeilijk hebben om leden te behouden en te verwerven blijft dit mijn grote uitdaging om een sterke bakkersbond te hebben , deze is wel noodzakelijk, lokaal zijn we meer dan nodig”, benadrukt Vandenberghe.”Wanneer we gezamenlijk verlofblaadjes maken, weet de klant duidelijk welke bakker open is en welke niet. Doet iedereen dit op eigen houtje is de kans groter dat men bij een bezoek bij in bakker in verlof uit ongenoegen naar de supermarkt gaat uit gebruiksvriendelijkheid en merken ze plots het gebruiksgemak ervan op dat ze verder voor de supermarkt kiezen dan voor een warme bakker en dat willen we met onze 26 leden ten allertijde vermijden. “

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio