Politie onderschept geseind duo op N16

Politie onderschept geseind duo op N16

Foto: Patrick Hattori

Mechelen - De lokale politie Mechelen-Willebroek kon vrijdagnamiddag een duo onderscheppen dat geseind stond in het kader van een gerechtelijk onderzoek. De twee jongemannen werden inmiddels ter beschikking gesteld van het parket.

Een kleine bestelwagen met Duitse nummerplaten trok omstreeks 15.30u de aandacht van een patrouilleploeg ter hoogte van de N16. Korte tijd later werd het voertuig onderschept. De wagen stond internationaal geseind en werd in beslag genomen. Ook de boorddocumenten bevatten onregelmatigheden.

De twee inzittenden - 23 en 28 jaar van Roemeense nationaliteit - zijn bekend voor eerder gepleegde feiten en stonden geseind in het kader van een gerechtelijk onderzoek. Tegen hen liep een arrestatiebevel. 

"In het voertuig werd ook inbrekersmateriaal, waaronder handschoenen, een schroevendraaier, een kniptang, dopsleutels en een hydraulische krik, aangetroffen", klinkt het bij de politie. "Ook dat materiaal werd in beslag genomen. Het duo werd voor verder onderzoek overgebracht naar het commissariaat en ter beschikking gesteld van het parket."

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio