CM organiseert twee infoavonden over het gehoor en aders

Lo-Reninge - CM Lo-Reninge organiseert eind maart twee infoavonden. In oc ’t Oud Gemeentehuis in Reninge wordt op vrijdag 24 maart het gehoor toegelicht. Op de infoavond op maandag 27 maart in oc Concorde in Pollinkhove is het thema ‘(Slag)aders in de knoop’.

Televisie en radio moeten wat luider? Mensen praten onduidelijk? Het zijn vaak de eerste tekenen van slechthorendheid. Lawaai is de grootste vijand van ons kostbaar gehoor. Over het gehoor, hoe het te beschermen en wat te doen bij gehoorschade gaat de infoavond op vrijdag 24 maart in oc Oud Gemeentehuis in Reninge. De avond begint om 19 uur.

In zaal Concorde in Pollinkhove vindt op maandag 27 maart om 19 uur een infoavond plaats met als thema ‘(Slag)aders in de knoop. In de media gaat er enorm veel aandacht naar hart- en vaatziekten. Ze zijn - samen met kanker - de belangrijkste doodsoorzaak bij de mens. Meestal worden daarbij de ziekten van de slagaders van het hart uitvoerig besproken. Toch hebben dezelfde mensen dikwijls ook problemen met de slagaders van andere organen en ledematen. Tijdens deze uiteenzetting worden voornamelijk slagaderverkalkingen ter hoogte van de benen besproken. Beenkrampen zijn hiervan meestal de eerste klachten. Tijdens het tweede gedeelte komt het thema spataders ter hoogte van de onderste ledematen aan bod. Welke behandelingsvormen bestaan er en hoe kan je het voorkomen?

Beide infoavonden beginnen om 19 uur. De toegangsprijs bedraagt 6 euro. Inschrijven kan op het nummer 051-54.43.54 of door te mailen naar loreninge@cm.be. 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio