Meskens in Motown komt naar Capitole Gent

Meskens in Motown komt naar Capitole Gent

Foto: www.greenhousetalent.be

Gent - Dat Nathalie Meskens veelzijdig is, mag je gerust een understatement noemen want bovenop acteren en presenteren kan Meskens ook nog eens zingen. Dat bewees ze onder andere in het programma 'Tegen De Sterren Op’, waarin ze 100 jaar muziekgeschiedenis aan elkaar zong alsof het niets was.

Deze zomer zette Nathalie haar succesvolle tournee, Meskens in Motown, verder op de zomerfestivals. Gent swingde alvast mee op de Gentse Feesten. Goed nieuws voor de fans: op 13 april 2018 tovert Meskens het Capitole in Gent helemaal om in een Motownclub. 

Meskens brengt een ode aan het legendarische platenlabel dat in de jaren ’60 en ’70 albums uitbracht voor supersterren als Marvin Gaye, Diana Ross en The Supremes. Samen met haar achtkoppige band brengt ze een entertainende show waarin de ene soulklassieker na de andere de revue passeert!

Meskens heeft de beste muzikanten van Vlaanderen rond zich verzameld en neemt je op haar vrolijke en aanstekelijke manier mee in een show waardoor je zelf zingend en swingend terug naar huis gaat.

Tickets zijn te koop vanaf nu via www.greenhousetalent.be

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio