Tweede moderne wetenschappen is sportiefste school

Foto: Koen Van Waesberghe

Wachtebeke - Op de huldigingenavond werd de klas van leerkrachten Gunhild De Brul en Jeroen Blanckaert gehuldigd als meest sportieve secundaire school van Wachtebeke. Vrijdag gingen ze op stap in Lochristi.

“Om te komen tot sportiefste school kunnen de klassen punten verzamelen”, legt Ruben Beke, perswoordvoerder van Sint-Laurens ons uit, “sporten over de middag of deelnemen aan woensdagnamiddagactiviteiten kunnen extra punten opleveren”. Ook hun deelname aan Sint-Laurens On Stage, waarvan de meisjes op de huldigingenavond enkele kunstjes lieten zien, telde meer als surplus.

Vorig schooljaar, toen de leerlingen in het eerste jaar zaten, verzamelden ze zo het meeste punten. Op de huldigingenavond in het cultuurhuis in Wachtebeke mochten ze hun naam bijschrijven in het gemeentelijk gulden boek. Van het gemeentebestuur kregen ze een mooi cadeau die ze vrijdag gingen verzilveren in Lochristi.

Eerst gingen ze met de ganse klas eten in de plaatselijke Pizzahut, daarna zetten ze hun beste arm voor in een spelletje bowling. De leerlingen en hun leerkrachten waren uiteraard laaiend enthousiast.

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio