Besparing van 130 euro op mazoutbeurt van 1.250 liter

Groepsaankoop energie blijft groot succes

Groepsaankoop energie blijft groot succes

Foto: https://www.samensterker.be

Zelzate - Onder het motto ‘Steeds meer mensen houden steeds minder over op het einde van de maand’, organiseert samen sterker een groepsaankoop voor gas en groene elektriciteit. “Onlangs bespaarden vele Zelzatenaren gemiddeld 130€ op een mazoutlevering van 1.250 liter”, zegt Brent Meuleman van SamenSterker.

SamenSterker is een coöperatie voor en door consumenten met als doel de koopkracht van mensen te verhogen. Dit gebeurt door consumenten samen te verenigen en op die manier te wegen op de marktprijs. Het resultaat zijn een ferme kortingen op producten inzake energie, voeding en mobiliteit, kortom basisproducten.

"Verwarming betekent voor vele gezinnen een serieuze hap uit het budget. De gigantische tarieven en taksen vliegen de mensen om de oren”, zegt Brent Meuleman van SamenSterker. “Als coöperatieve proberen we daarom zoveel mogelijk te wegen op de prijzen. De consument is vaak te kwetsbaar. Door consumenten te verenigen in groepsaankopen, kunnen we onderhandelen over kortingen.”

Groepsaankoop voor zelfstandigen en KMO's tot 24 oktober

De mazoutveiling van onlangs leverde de Zelzatenaar een mooie korting op. Diegene die deelnamen bestelden gemiddeld 1.250 liter en bespaarden daardoor 130 euro.

Binnenkort hanteert SamenSterker hetzelfde principe in een groepsaankoop voor gas en groene stroom. Als particulier kan je nog inschrijven tot 7 november. “De inschrijving is geheel vrijblijvend, pas wanneer je na de veiling je persoonlijk voorstel ontvangt, beslis je of je de overstap maakt. Gezinnen hebben het recht om op elk moment hun contract voor elektriciteit of gas te beëindigen, ongeacht welke einddatum op hun factuur vermeld is. SamenSterker regelt hiervoor al het papierwerk.”, aldus Brent Meuleman.

Er is ook een groepsaankoop gas en groene stroom voor zelfstandigen en KMO’s, waarvoor nog kan ingeschreven worden tot en met 24 oktober 2017.

In Oost-Vlaanderen werkt SamenSterker met lokale ambassadeurs, zeg maar aanspreekpunten waar mensen terecht kunnen. In Zelzate zijn dat Luc Van Waesberghe en Brent Meuleman. Laatstgenoemde is tevens provinciaal coördinator van SamenSterker. Voor meer info kan je steeds bij hen terecht via telefoon 0478 39 72 29 (Brent Meuleman) of 0476 65 81 43 (Luc Van Waesberghe).

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio