Jef Vermassen voorstellen in Zelzate is niet echt nodig. De man heeft een advocatenbureau in Lede en is bekend als toppleiter in zaken zoals dat van Luna, het Antwerps meisje dat samen met haar oppas, Oulematou Niangadou, in Antwerpen werden vermoord. Hij pleitte voor de familie van Els Van Doren in de parachutemoord. Hij verdedigde ook de belangen van de familie Van Uytsel in de zaak-Janssens en die van ouders van twee vermoorde baby’s in de steekpartij bij kinderdagverblijf Fabeltjesland in Dendermonde.

Lut Meganck, lerares Latijn op de campus GO! Leidde de lezing in met een vergelijking tussem redenaar Cicero en meester Vermassen. Meer dan zeshonderd mensen hingen twee uur aan de lippen van de toppleiter die het had over zijn meest recente boek ‘Meester, ik heb geen tranen meer’.

Achteraf maakte meester Vermassen graag tijd vrij om zijn twee boeken waaronder ook “Moordernaars en hun motieven’ te signeren. De opbrengst van de avond ging naar Bollé Bollé, een project in Tanzania waarvan Vermassen zelf peter van is.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio