Bassist van Gorki brengt tweede soloalbum uit

Bassist van Gorki brengt tweede soloalbum uit

biezen Foto: biezen

Gent - Op 23 februari 2018, nog geen twee jaar na zijn solodebuut, ligt het tweede album 'Summer Of Red Roses' van Biezen in de platenwinkel. Het wordt een liefdesplaat in de brede zin van het woord. Een album over mensen die we in ons hart sluiten, ook al kennen we ze niet altijd persoonlijk.

Als vroege appetizer serveert Biezen ‘I Will Remember You’. Hij schreef het nummer naar aanleiding van de dood van Chris Cornell (zanger van de rockband Soundgarden en frontman van Audioslave). "I Will Remember" is een slepend nummer in de stijl van Mark Lanegan. In de videoclip zien we Biezen samen zingen met zangeres Eline Aussems. Hun stemmen zijn een match made in heaven en naar verluidt zingt ze mee op meerdere nummers van de nieuwe plaat.
 
Erik Van Biesen speelde al eerder bij The Paranoiacs, Axelle Red, Freddy De Vadder & De Bende Van Miènde, én uiteraard ook 22 jaar bij Gorki. 

Op vrijdag 23 februari verschijnt de tweede van Biezen via Starman Records. 'Summer Of Red Roses' zal verkrijgbaar zijn in digitaal formaat en op 12" vinyl (500 exemplaren, incl. cd). Op diezelfde 23 februari kun je het nieuwe album live beleven tijdens de album release show in het Trefpunt. 

meer info
 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio