’t Ateljeeke sluit de deuren en houdt stockverkoop voor het goede doel

’t Ateljeeke sluit de deuren en houdt stockverkoop voor het goede doel

Van 13 tot 23 december, telkens van 9 uur tot 18 uur wordt de stock verkocht aan -25%. Foto: Koen Van Waesberghe

Zelzate - Na de moord op de uitbaatster, ruim twee maand geleden, heeft de getroffen familie besloten om ’t Ateljeeke in Zelzate te sluiten. Volgende week volgt een stockverkoop ten voordele van het goede doel.

’t Ateljeeke is een winkel van schoolbenodigdheden dat al in het gemeentelijk collectief geheugen zit. Op 3 oktober werd uitbaatster Veerle Scheerlinck (57) er op klaarlichte dag overvallen en om het leven gebracht. Roofmoord werd toen niet uitgesloten. Hoewel er op een namiddag veel beweging is, tussen enerzijds de Grote Markt en anderzijds de buurt van het busstation en de sporthal blijft de moord tot nu toe onopgelost.

Twee maand na datum zit het onderzoek muurvast, het parket verspreidde een robotfoto waarop de vele binnengekomen tips werden gecheckt. Dit parket bevestigde dat het onderzoek verder loopt zonder dat er momenteel een doorbraak is.

Donderdagavond maakte da familie van Facebook bekend dat ze de stock gaat verkopen, “wegens sluiting van de winkel”. “Alles wordt verkocht aan -25% en een deel van de opbrengst gaat naar de vzw Zinloos Geweld in het kader van Music For Life”.

De stockverkoop start komende woensdag 13 december om 9 uur en zal, elke dag tot en met 23 december, duren tot 18 uur.

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio