Zaterdagnamiddag verzamelden de geïnteresseerde inwoners van Wachtebeke aan de ingang van domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Vandaar ging het in stoet richting evenementenplein van StuBru. Op de tonen van Monthy Python’s Always Look On The Bright Side Of Life, gebracht door De Eendracht en Concordia, de twee harmonieën die Wachtebeke rijk is, werd het een gezellige wandeling.

 

Op het terrein mochten burgemeester Rudy Van Cronenburg, samen met vertegenwoordigers van alle politieke partijen, de vijf wijkplatformen, de drie vertegenwoordigers van de Wachtebeeekse goede doelen, vertegenwoordigers van de gemeente- en OCMW-raad en het badeendje, de opbrengst van de bijna honderd goede doelen bekend maken.

Presentatrice Eva De Roo keek verschrikt op toen de totale opbrengst van maar liefst 86.425,31 euro werd bekend gemaakt.”Dit komt neer op een bijdrage van goed elf euro per gemiddelde inwoner van Wachtebeke”, zei Van Cronenburg achteraf. Als plaat werd, uiteraard, opnieuw Monthy Python gevraagd waarna iedereen samen fier voor onze lens poseerde.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio