Stekkerweg drie dagen afgesloten voor oversteek

Stekkerweg drie dagen afgesloten voor oversteek

Dit kruispunt zal afgesloten zijn van 16 tot en met 18 mei Foto: Koen Van Waesberghe

Zelzate / Wachtebeke - Vanaf woensdag tot en met vrijdag zal het kruispunt van de Tractaatweg en de Stekkerweg voor drie dagen afgesloten zijn. De Traktaatweg blijft uiteraard open voor het doorgaand verkeer.

Van woensdag 16 tot en met 18 mei zal de oversteek van de Stekkerweg, de grens tussen België en Nederland afgesloten zijn voor het verkeer. Dit past in de werkzaamheden om de Tractaatweg, de N62, tegen het voorjaar van 2019 te verbreden naar twee keer twee rijstroken.

De werken hebben intussen de grens met België bereikt. De Stekkerweg wordt aan de Tractaatweg verbreed om een veilige oversteek te creëren. Op die plaats worden middengeleiders geplaatst en wordt de weg geasfalteerd. Vandaag, dinsdag, waren vrachtwagens al bezig zand aan te voeren.

Tijdens de werken, die drie dagen zullen duren, wordt het plaatselijk verkeer omgeleid. De Tractaatweg zelf blijft beschikbaar voor het doorgaand verkeer.

Volgende maand, tussen 15 tot 18 juni, zal de Tractaatweg volledig worden afgesloten vanaf de grensovergang in Sas-van-Gent tot en met het kruispunt met de Molenverkorting, zeg maar het kruispunt om richting brug van Sas-Van-Gent/Westdorpe en richting Oudenburgse Sluis in Wachtebeke te rijden.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio