WIN. Twee vrijkaarten voor Toer De Frans

WIN. Twee vrijkaarten voor Toer De Frans

Wij mogen twee gratis kaarten weggeven. Foto: Geneeskunde Voor Het Volk

Zelzate - Het voorlaatste weekend van juni gaat traditiegetrouw Toer De Frans door. Het buurtfeest voor iedereen gaat voor de negentiende keer door, de organisatoren geven twee vrijkaarten weg.

Op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 juni organiseert ‘Geneeskunde Voor Het Volk’ voor de negentiende keer Toer De Frans. Dit weekendvullend programma ging vroeger door op het Hoogbouwplein maar wegens het planten van enkele bomen diende men enkele jaren terug te verhuizen naar het Groenplein.

Op dat Groenplein is voor elk wat wils voorzien. Op vrijdag is er Fiesta Cubana en op zaterdag is er yoga-initiatie, is er een internationaal buffet, is er barbecue, is er Geert Asman, is er DJ Bonuzz en wordt de WK-voetbalwedstrijd België-Tunesië op groot scherm uitgezonden.

Zondag begint met een rommelmarkt en aansluitend is er kinderanimatie, een internationaal buffet, een sneukeltoer, zijn er pannenkoeken, is er een optreden van accordeonist Johnny Clarysse, is er Mc Lily, de rappende oma bekend van Belgium's Got Talent en is er DJ Danny. Doorlopend dat weekend is er een viskraam en is er een tombola.

De organisatoren geven voor dit feestweekend twee gratis kaarten weg. U kan kiezen tussen een kaart voor Fiesta Cubana of een kaart voor de sneukeltoer. Het enige wat je moet doen is antwoorden op volgende vraag: 

Waar komt de nieuwe groepspraktijk van Geneeskunde voor het Volk?

Je antwoord moet je mailen naar: toerdefranszelzate@gmail.com voor maandag 18 juni om 10 uur. De winnaars worden door de organisatoren verwittigd.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio