Oefenwedstrijd: KVV Zelzate - KSC Lokeren O.Vl. 0-6

KVV gaat na de rust kopje onder

KVV gaat na de rust kopje onder

Doelman Decraecker had geen kans op de eerste strafschop van Miric. De tweede stopte hij dan weer wel. Foto: Koen Van Waesberghe

Zelzate - In de stilaan traditioneel geworden oefenwedstrijd tegen Sporting Lokeren bleef de beginscore ook de ruststand. Een strafschopgoal van Miric brak de ban. De thuisploeg hervat de trainingen op 23 juli, zes dagen later trekt het voor de beker van België naar Appelterre.

KVV Zelzate: Fréderique De Vleesschauwer (46’ Arno Decraecker), Benjamin De Bremme (72’ Amro Abou-Bakr), Stijn Cools-Ceuppens (46’ Semih Ede), Nico Blondeel, Tars Noteboom (46’ Doran Mertens), Thomas Ampe, Jelte De Coninck (67’ Joshua Boogaard), Nicolas Van Buyten, Emmanuel Annor, Richard Antwi-Manu en Jens Van den Hende.
KSC Lokeren O.Vl.: 
Start: Davino Verhulst, Killian Overmeire, Laurens Symons, Jose Cevallos, Bambo Diaby, Marko Miric, Steve De Ridder, Sander De Prijcker, Michael Tirpan, Pablo Torres, Jakov Filipovic.
Na één uur: Ortwin De Wolf, Stafano Marzo, Mijat Maric, Julian Michel, Bob Straetman, Mehdi Terki, Lukas Marecek, Robin Soder, Brent Van Peteghem, Joacky Donkor en Max De Ruyver.
Doelpunten: 54’ Miric via strafschop 0-1, 56’ De Riddder 0-2, 59’ Cevallos 0-3, 70’ Soder 0-4, 75’ Maric 0-5 en 82’ Soder 0-6.

Om en bij de vierhonderd toeschouwers zagen een overwegend bezoekend overwicht zonder echt kansen te creëren. Halfweg werd de 0-1 afgekeurd wegens buitenspel. De nieuwkomers bij KVV lieten een positieve indruk. Na de rust opende Miric voor de bezoekers de score via een strafschop. Op het uur, en bij een 0-3 stand mikte Cevallos hard op de lat en goed tien minuten later, het stond ondertussen 0-4, pakte thuisdoelman Decraecker een strafschop van Maric. Uiteindelijk won de ploeg van Peter Maes met 0-6 onder een loden zon deze oefengalop.

Op maandag 23 juli worden de trainingen bij KVV hervat, twee dagen later ontvangt men Sleidinge voor een oefenwedstrijd. Op zondag 29 juli trekt men voor de eerste ronde in de beker van België naar eerste-provincialer Appelterre, in de eventuele tweede ronde trekt men naar het verre Luxemburg om de winnaar van het duel ES.Melreux-Hotton - Un.R.St-Louis-Saint-Léger partij te geven.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio