ALDI-Zelzate sluit voor één week

Zelzate - Precies twee jaar na de grondige renovatie sluit de Zelzaatse vestiging van het ALDI-keten zijn winkel. De winkel zal vanaf zaterdanamiddag tot en met volgend weekend gesloten zijn en ondergaat een grondige metamorfose.

Vanaf half augustus 2016 sloot de vestiging van het Duits grootwarenhuisketen ALDI zijn vestiging in de Rijkswachtlaan, voor drie maand. Reden was toen de uitbreiding van de winkel naar de eigentijdse look die alle vestigingen ondergaan.

Nu investeert ALDI 350 miljoen euro om zijn 308 Belgische filialen een volledige make-over te geven. “Dit is de grootste vernieuwingsoperatie in de geschiedenis van ALDI”, klinkt het. In totaal levert deze operatie 450 extra jobs op.

Ook kinderkarren

De vestiging zal logisch ingedeeld worden. De winkel volgt het ritme van de dag en plaatst de ontbijtproducten bij de inkom. Daarachter komt de versmarkt met alle gerief voor het middagmaal, verderop vinden de klanten de dranken, wijnen, snacks en dan de rest.

Men wil ook de winkels aangenamer maken: sfeerbeelden, ledverlichting en en spots zullen een duidelijker signalisatie in de kijker zetten en er zullen ook kinderkarren komen.

Deze zaterdagnamiddag om 16 uur sluit de Zelzaatse winkel. Hij gaat terug open op maandag 20 augustus, vanaf 8.30 uur. Wie toch zijn boodschappen in een ALDI-vestiging wil doen kan terecht in Wachtebeke, Ertvelde, Assenede en het Nederlandse Axel.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio