SMIDT&SMIDT showt eigen creaties

SMIDT&SMIDT showt eigen creaties

Nancy (staand) en Christine de Smidt showen komend weekend hun eigen creaties Foto: Koen Van Waesberghe

Wachtebeke - Komend weekend wordt in het Waasland het Ambachtelijk Weekend georganiseerd. Christine en Nancy de Smidt uit het Axelsvaardeken sluiten ook aan.

SMIDT&SMIDT, ofte Christine en Nancy, is spontaan ontstaan door creatieve kriebels. Hun creaties willen zij tijdens het komend weekend van 18 en 19 augustus tentoonstellen en daarom sluiten ze aan bij het Wase feestweekend. 

Op zaterdag tussen 13 uur en 20 uur en op zondag tussen 10 uur en 18 uur wordt iedereen verwelkomd in hun atelier in het Axelsvaardeken 15a. Je zal er worden omringd door een gezellige creatieve markt met diverse ambachten en je zal er kunnen genieten van drankjes en ambachtelijk bereidde zoetigheden.

Doorlopend zijn er demonstraties van de deelnemers: epoxy juwelen, lampenkappen, kantklossen, spinnen, schilderen, wenskaarten en er is een breicafé. 

Op zaterdag om 18 uur is er ook een live optreden van coverband Old’ SCool. De vijf muzikanten omschrijven zich op hun website als “een pretentieloze oude rockersband die met vol enthousiasme vervlogen en huidige hits brengen om je feestjes of evenementen op te luisteren”. Deze Wachtebeekse rock-cover band wil nieuw leven blazen in old songs met de ervaring van oude rockers en het enthousiasme van teenagers

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio