SK Wachtebeke startte met: Kaay Criel, Thomas De Schepper, Osman Balkan, Maarten Laureys, Thijs Van der Snickt, Benjamin Van Bambost, Jordi Van Damme, Tanguy Delcour, Enzo Hillaert, Gert Van Poucke en Jason Baeke. Kwamen in: Brecht Hoornaert, Mathieu Dumoulin, Steven De Maesschalck, Mattis Even, Tiziano Van Laere, Tim Steinweiler, Joshua Van Damme, Robin Verschelden, Hannes Van Hulle en Claudio Destaercke.
KVV startte met: Arno Decraecker, Benjamin De Bremme, Jens Vandenhende, Ennio Martens, Emmanuel Annor, Stijn Cools-Ceuppens, Tjorven Quintelier, Nicolas Van Buyten, Jelte De Coninck, Richard Antwi-Manu en Roy Broeckaert. Kwamen in: Pieter Grootaert, Joshua Boogaerd, Nico Blondeel, Semih Ede en Ennio Martens
Doelpunten: 24’ Balkan (own-goal) 0-1, 61’ Broeckaert 0-2, 65’ De Coninck 0-3, 70’ Antwi-Manu 0-4 en 78’ Blondeel 0-5
Scheidsrechter: Serge De Wever

Iets na halfweg devieerde Balkan een schot van Van Buyten voorbij zijn eigen doelman. Op het halfuur miste Quintelier op assist van Antwi-Manu en vijf minuten voor de rust mikte Broeckaert, alweer op voorzet van Antwi-Manu nipt naast. Martens verstuurde een verre bal naar De Coninck die op Criel knalde, Broeckaert joeg de rebound hoog over. Op het uur besloot Van Buyten op de lat maar één minuut later verdubbelde Broeckaert de voorsprong na assist van Martens. Halfweg de tweede helft lanceerde Antwi-Manu De Coninck die voor 0-3 zorgde. Vijf minuten later was het omgekeerd: Antwi-Manu scoorde na assist van De Coninck en twaalf minuten voor affluiten rondde Blondeel een collectieve aanval af. Drie minuten voor affluiten mikte thuisspeler Van Laere nipt naast en in de slotminuut ging Steinweiler gretig neer in de zestien, Decraecker ranselde de strafschop van Even uit zijn doel.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio