Ondanks het niet regende was ook de zon niet van de partij. De temperaturen waren echter ideaal om er een sportief hoogstaande tweedaagse van te maken. Two Enjoy deed er dan ook alles aan om het iedere deelnemer en aanwezige zo aangenaam mogelijk te maken.

Op vrijdag was er met The Party Night de openingsfuif met Mario Van Vooren, op zaterdagavond had je een optreden van Smashdance en op zondagmiddag was er een optreden van Dance Explosion.

Aan de beachvoetbal en -volleybaltoernooi namen op die twee dagen elf ploegen deel. L’Attitude won dit sportief spel door in de finale ‘Team Ibiza’ te verslaan. In het beerpong, een spel waarbij het doel is om de pingpongbal vanaf een afstand in het bier van de tegenstander te werken, won l’Attitude in de finale van de Tempeliers. De twee teams van café Becks’Inn, Becks en Becks VIP speelden voor de derde en de vierde plaats. 

Na afloop van het beerpong schonken de winnaars de beerpongtafel aan de Tempeliers “kwestie van te kunnen oefenen tegen volgend jaar”. L’Attitude won dankzij de deskundige coaching van Geert De Bruycker, de twee ploegafgevaardigden Katarina Polfliet en Silke Claus en hun dertien spelers. Becks won dit jaar de Fair-Play trofee. 

De afwezigheid van de jaarlijkse ploegvoorstelling van KVV Zelzate en het niet-aanbieden van een alternatief voor het afgeblazen kermisvuurwerk waren toch wel wat gehoorde kritieken. “Eigenlijk hadden we in deze kermisperiode te weinig tijd om een alternatief te zoeken”, zegt Feestschepen Kurt Van Weynsberghe (VLD-SD), “misschien kan het uitgespaarde budget volgend jaar aangewend worden om een supervuurwerk met lasershow en watergordijn te doen zoals we in het verleden al deden”.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio