Stadionomroeper leidt verkiezingsdebat, ook Vlaams Belang komt op

Stadionomroeper leidt verkiezingsdebat, ook Vlaams Belang komt op

Christophe Stienlet Foto: hbvl

Zelzate - Donderdag 6 september organiseert Unizo Zelzate het lijsttrekkersdebat. Moderator wordt komiek Christophe Stienlet. Ondertussen raakte ook bekend dat Vlaams Belang als zevende partij zal opkomen in Zelzate.

Net als zes jaar terug voorziet Unizo Zelzate een lijsttrekkersdebat in de aanloop naar 14 oktober, de komende gemeenteraadsverkiezingen. In 2011 ondervroeg VRT-journalist Johny Vansevenant de kopmannen en -vrouw, nu zal Christophe Stienlet het vuur aan de schenen leggen van Brent Meuleman (SP.A), Frank Bruggeman (VLD-SD), Freddy De Vilder (Tezamen Zelzate), Geert Asman (PVDA) Guy D'Haeseleer (Vlaams Belang), Martin Acke (N-VA) en Rik Laureys (Zelzate Positief).

“Christophe wie?”, vraagt u zich af. Christophe Stienlet is volgens de online encyclopedie Wikipedia een Belgisch acteur. Deze 43-jarige werd bekend als Bartje in het VTM-kinderprogramma ‘Schuif Af’. Daarna had hij gastrollen in verschillende programma’s op VTM en één en Vermist op VIER. Onlangs kwam de man opnieuw in de spotlights als stadionomroeper bij de Rode Duivels. Afgelopen zomer was hij zelfs actief op het WK in Rusland. Het organiserende FIFA kwam op het laatste moment met het idee op de proppen om vanaf de kwartfinales per land een omroeper af te vaardigen en zo stond hij maar mooi naast zijn Braziliaanse collega.

Het Unizo-lijsttrekkersdebat gaat door op donderdag 6 september (nochtans kunnen deelnemende partijen zich kenbaar maken tot 15 augustus, nvdr) en zal doorgaan in CC De Brug. De deuren gaan open om 19.30 uur en de inkom bedraagt vijf euro. Alles wordt ook live uitgezonden via radio ZRO op 106.2.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio