Sas-brug weekend afgesloten

Sas-brug weekend afgesloten

De brug is afgesloten van zaterdag 6 uur tot maandag 6 uur. Foto: Koen Van Waesberghe

Zelzate / Assenede - Komend weekend is de brug van Sas-van-Gent 48 uur lang voor alle verkeer gesloten. Het verkeer kan omrijden via Zelzate.

Vanaf zaterdag 6 uur zal de brug van Sas-van-Gent gesloten zijn voor het wegverkeer, het wegdek wordt er volledig vernieuwd. De stremming zal 48 uur duren.

Het gemotoriseerd verkeer van oost naar west kan, via de vernieuwde Tractaatweg naar Zelzat-bruge rijden. Vrachtverkeer dat niet ADR-gebonden is rijdt beter via de tunnel onder het kanaal Gent-Terneuzen. Het verkeer dat van west naar oost moet kan via de Beneluxlaan over Zelzate-brug naar de Tractaatweg richting Nederland rijden. De omleiding wordt ook aangegeven met gele borden.

De omleiding voor fietsers gebeurt via de Stekkerweg, de Karnemelkstraat, de Sint-Stevenstraat en de Kerkstraat om dan via de brug van Zelzate richting Nederland te rijden, of omgekeerd.

Maandag om 6 uur zal het wegdek vernieuwd zijn maar van 9.30 uur tot 13.30 uur worden er die dag wegmarkering aangebracht, daarom zal ook dan de brug gesloten zijn.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio