Een vrouwenwereld in je buurt

Vrouwendag bij Geneeskunde Voor Het Volk

Vrouwendag bij Geneeskunde Voor Het Volk

Je kunt tussen 11 en 18 uur terecht in De Krekel in de Emiel Caluslaan Foto: FrMi

Zelzate - Geneeskunde voor het volk organiseert vandaag, vanaf 11 uur, een verwendag voor vrouwen. Je kan ter plaatse gaan in de gemeenteschool De Krekel.

De verwendag van Geneeskunde Voor Het Volk gaat door tussen 11 uur en 18 uur. Je kunt er terecht voor manicure, massage, make-up, dessertenbuffet, verkoop van tweedehandskledij en zoveel meer.

‘De dag staat ook in het teken van de internationale dag tegen geweld op vrouwen die morgen doorgaat’, zegt Fretzie Bulaclac van de organisatie, ‘Met deze dag willen we aandacht vragen voor het grote probleem van geweld tegen vrouwen. Ook in Zelzate scoort intra-familiaal geweld spijtig genoeg hoog in de politiestatistieken. We geven een signaal dat geweld niet kan en geven info waar slachtoffers terecht kunnen voor hulp. Maar bovenal is onze vrouwendag een dag voor elke vrouw die zin heeft om een fijne dag te beleven en te genieten van het samenzijn.’

De opbrengst van deze vrouwendag gaat integraal naar De Warmste Week en vzw Lichtpunt. De verwendag gaat vandaag door in gemeenteschool De Krekel in de E. Caluslaan.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio