Papiercontainer staat op het jeugdcomplex

KVV zamelt oud papier in

KVV zamelt oud papier in

Deze vijf jeugdspelers stootten door naar de kern: vlnr: Benjamin De Bremme, Joshua Boogaard, Semih Ede, Arno Decraecker en Milan Verhoeven. Foto: Koen Van Waesberghe

Zelzate - Sinds enkele weken staat er een papiercontainer aan de ingang van het B-complex in de Verbroederingslaan. Voetbalclub KVV Zelzate zamelt het oud papier in om zo de jeugdwerking te ondersteunen.

Tijdens de activiteiten van de voetbalclub, en die zijn er elke avond vanaf 17.30 uur, is het aan de ingang van het jeugdcomplex van KVV Zelzate mogelijk om je oud papier achter te laten. ‘In plaats van naar het containerpark te rijden kan je het bij ons kwijt”, klink het bij de club.

Voor de club is dit een win-win-situatie: ‘de mensen moeten niet naar het containerpark waar het gewicht van het papier aangerekend wordt maar kunnen dit volledig gratis bij ons kwijt’. Wij zamelen dit in en daardoor kunnen wij er als club een euro aan verdienen’.

De club legt er wel de nadruk op dat er enkel papier kan afgeleverd worden tijdens de clubactiviteiten. Deze zijn er elke avond vanaf 17.30 uur tot 21 uur en op zaterdag vanaf 9 uur. Buiten deze uren kan er geen papier achtergelaten worden. Het complex is uitgerust met veiligheidscamera’s waardoor eventueel sluikstorten wordt doorgegeven aan de bevoegde diensten.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio