Museum Texture zoekt ambassadeurs

Kortrijk - Binnenkort wil Texture, museum over Leie en vlas, uitpakken met een nieuwe rondleiding: 1 uur Texture. Een gebald bezoek waarin je de tien hoogtepunten van het museum ontdekt.

Deze toer is speciaal bedoeld voor bezoekers in kleine groepjes, die niet zoveel tijd hebben maar toch het museum willen leren kennen. Voor de begeleiding van deze toer wil Texture een groepje enthousiaste vertellers rekruteren die de bezoekers op sleeptouw nemen in een verrassend vlasverhaal.

Kortrijks schepen van cultuur Axel Ronse(N-VA): "Ons Kortrijks verhaal van ondernemerschap en creativiteit willen we aan elke bezoeker in Texture vertellen. Ook aan diegenen die niet zoveel tijd hebben. Daarom werd ‘1 uur Texture’ uitgewerkt. Het brengt je in enkele hoogtepunten het fantastische vlasverhaal. Dat wordt het best gebracht door gepassioneerde vertellers met een warm hart voor de vlasgeschiedenis én voor Kortrijk. Kortom, échte ambassadeurs die zich thuis voelen in Texture.”

Texture voorziet een introductiemoment, een inhoudelijke cursus, een typerondleiding en een oefenmoment. De vergoeding is een waardebon, te spenderen in K in Kortrijk en een Riebedebiepas. Met dit pasje krijg je voor twee personen gratis toegang tot heel wat toeristische attracties in België. De ambassadeurs maken ook een jaarlijkse uitstap.

Inschrijven kan tot en met 28 februari 2019 voor deze vacature. Zie www.texturekortrijk.be of texture@kortrijk.be.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio