Voetbal derde provinciale A: SK Wachtebeke – VK Watervliet 1-2

SKW pakt in slotfase alsnog zure nederlaag

SKW pakt in slotfase alsnog zure nederlaag

Foto: https://www.skwachtebeke.be/

Wachtebeke - In deze uiterst sportieve wedstrijd zonder kaarten kwam de thuisploeg net voor de rust op voorsprong. In de slotfase moest het alsnog de drie punten gewonnen geven. Rood/wit blijft vierde en trekt volgende zaterdag naar Muide.

SK Wachtebeke: Kaay Criel, Brecht Hoornaert, Steven De Maesschalck (85’ Joachim De Coninck), Tim Steinweller (59’ Jordi Van Damme), Mattis Even, Hannes Van Hulle, Jason Baeke, Osman Balkan (89’ Brandon Baeke), Tiziano Van Laere, Tanguy Delcour en Joshua Van Damme.
VK Watervliet: Jordin Van den Bossche, Niels Bassez, Thys Baeke, David Lootens (87’ Tijl Cornelis), Tim Vandriessche, Simon Demets (89’ Babacar Ndiaye), Michiel Dobbelaere, Seppe Claeys, Tanguy Spinel, Dylan Huyghe en Philippe Doens.
Doelpunten: 44’ Van Hulle 1-0, 80’ Vandriessche 1-1 en 86’ Lootens 1-2
Gele kaarten: geen
Scheidsrechter: Dirk De Witte

De thuisploeg zette haar licht veldoverwicht in de eerste helft in een 1-0 voorsprong om. Wachtebeke verzuimde na de rust een tweede maal te scoren. Watervliet kwam in de slotfase sterk opzetten en sleepte met twee doelpunten een verrassende zege in de wacht.

DKW Evergem speelde 1-1 tegen Nevele terwijl Evergem/Center 0-2 won bij Boekhoute. Beide ploegen leiden met 45 punten maar Center heeft één overwinning meer. Ursel won van Maria/Aalter met 2-1 en volgt op vijf punten van het leidersduo, SKW heeft acht punten achter. Belzele won met 2-1 van Sint-Kruis-Winkel en blijft vijfde met 34 punten, Winkel wordt alleen zesde met 31 punten. Donk en Vinkt speelden 2-2 waardoor de bezoekers op de zevende plaats staan, samen met Maria/Aalter hebben ze 27 punten. Nevele is nu negende met 26 punten en Hansbeke, dat 2-2 speelde tegen Muide is tiende met 24 punten. Donk is elfde met 22 punten, Boekhoute is twaalfde met 21 punten, Watervliet is net als Muide dertiende met achtien punten en Bassevelde, dat vijftiende is met tien punten, versloeg met 1-0 Vinderhoute dat laatste blijft met drie punten.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio